آغاز پروژه پایش سلامت فیزیولوژیک پرسنل و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع
-

تغییر سبک زندگی، افزایش قابل توجه مشاغل اداری، عدم تحرّک کافی و کاهش فعالیت بدنی، معضلات عدیده ای را برای نیروی انسانی فعال در سازمانها موجب شده است که عیوب و عوارض مرتبط با انحراف ساختار اسکلتی-عضلانی بدن از جمله شایعترین آنهاست. با درک این ضرورت، و با توحه به ماموریت آزمایشگاه فاکتورهای انسانی در دانشکده مهندسی صنایع، تحت مسئولیت استاد ارجمند، جناب آقای دکتر سلمانزاده، امکان ارائه خدمات در زمینه بهداشت فیزیولوژیک دانشجویان، کارکنان و اعضای هیات علمی فراهم شده است. در این ارتباط، استقرار دستگاه اسکن بدن که محصول زحمات مخترع گرانقدر و استاد ارجمند دانشگاه، جناب آقای دکتر ملک زاده می باشد موجب افزایش دامنه خدمات آزمایشگاه و ارائه خدمات بهداشت اسکلتی-عضلانی در کنار خدمات مرتبط با بهداشت پا شده است. روز سه شنبه، مورخ 27 تیرماه سال جاری، تحت نظر کادر پزشکی متخصص، خدمات آزمایشگاه در مقیاس پایلوت با حضور 22 نفر از اعضای هیات علمی و کارکنان ارجمند دانشکده مهندسی صنایع مورد امکان سنجی قرار گرفت.

1402/04/31