اطلاعیه شماره2 : قابل توجه داوطلبان پذیرش در دوره دکتری آزمون سراسری 1403

به اطلاع کلیه داوطلبین دوره دکتری 1403 در رشته ریاضی که در مرحله اول، حد نصاب دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی را کسب نموده‌ و از طریق سازمان سنجش آموزش کشور به این دانشگاه معرفی شده‌اند، می‌‌رساند، رشته/گرایش هایی که دانشکده ریاضی در دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی برای سال تحصیلی 1403-1404 در آنها دانشجو دکتری می پذیرد به شرح جدول شماره 1 و جدول شماره 2 می باشند.

با توجه به تنوع گرایش­های شاخه ریاضی کاربردی در پذیرش دانشجو ی دکتری و با توجه به این که کمیته مصاحبه کنندگان هر گرایش متفاوت است و دعوت به مصاحبه بر اساس گرایش انتخابی داوطلبین معرفی شده صورت می گیرد، از داوطلبان عزیزدرخواست می شود، به طور مشخص گرایشی که مایلند در آن مصاحبه شوند را بر اساس جدول شماره 1 انتخاب نموده (حد اکثر2 گرایش) و در فرم مربوطه درج نموده و آن را تا پایان وقت اداری مورخ 1403/03/19 به دفتر دانشکده mathdep@kntu.ac.ir ایمیل نمایند.

همچنین، در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن (دفتر دانشکده) 77125070-021 تماس حاصل فرمایید.

برنامه زمانی مصاحبه و سایر اطلاعات لازم از طریق وب سایت و کانال های دانشکده متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.

1403/03/19