صفحه نخست
ورود اعضاء
پست الکترونیک
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
*
دوباره تلاش كنيد
ENGLISH
!!!b1!!!
!!!b1!!!
صفحه اصلي
معرفي
مدير
كارشناس بهداشت و سلامت
همیاران سلامت جسم
مرکز مشاوره و سبک زندگی
فعاليت ها
برنامه حضور پزشكان
لينك هاي مفيد
آموزش
دوشنبه ها با چاشنی بهداشت، ایمنی و سلامت
کتاب راهنمای مراقبت در حوادث
دوشنبه ها با چاشنی بهداشت، ایمنی و سلامت
شماره یک (بهداشت تغذیه در سراهای دانشجویی)
شماره دو (صرفه جویی در مصرف آب در سراهای دانشجویی قسمت اول)
شماره سه (صرفه جویی در مصرف آب در سراهای دانشجویی قسمت دوم)
شماره چهار (فشار خون
)
شماره پنج(صرفه جویی در مصرف برق)
شماره شش
(نمک و باید و نبایدهای تغذیهای. nutr.behdasht.gov.ir)
شماره هفت (به مناسبت هفته جهانی قلب
/
DorsaPax/userfiles/Sub165/Heart.jpg
)
شماره هشت ( به مناسبت هفته جهانی هپاتیت
)
شماره نه (
بهداشت نان در خوابگاه
)
شماره ده (تغذیه در آلودگی هوا)
شماره یازده (به مناسبت هفته جهانی مراقبت ازکلیه)
شماره دوازده (نکات زیست محیطی در شب یلدا)
شماره سیزده (دستورالعمل استفاده ازماسک)
شماره چهارده(روز هوای پاک گرامی باد)
شماره پانزده(به مناسبت هفته ملی پویش تغذیه سالم: مصرف شیر ولبنیات)
شماره شانزده(اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان 1)
شماره هفده(اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان 2)
شماره هجده(اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان 3)
شماره نوزده(اصول تغذیه در ماه مبارک رمضان 4)
شماره بیست(حفظ سلامت کلیه در ماه مبارک رمضان)
شماره بیست و یک(نکات عیدانه- ماهی قرمز)
شماره بیست و دو(نکات سفر- چای کیسه ای)
شماره بیست وسه(رفع خماری بعد از تعطیلات)
تاریخ به روز رسانی:
1403/01/19
تعداد بازدید:
711
×
ورود اعضاء