پسا دکتری

پسادکتری

مطابق با آیین نامه دوره های پسادکتری، دانشگاه در 6 نوع، دانشجوی پسا دکتری پذیرش می­ کند که نحوه تامین هزینه­ های مربوط به این دوره، نحوه پرداخت مبالغ حمایتی، نحوه احراز شرایط پایان دوره، تعهدات طرفین، بسته به نوع پذیرش، در آیین­ نامه مذکور، ذکر شده است.

1. دانشجویان علاقه­ مند به تحصیل در دوره پسادکتری، درخواست خود را به همراه پروپوزال جامع به استاد راهنما ارائه کند.

2. استاد راهنما این درخواست را در گروه آموزشی مطرح می­ نمایید. در صورت تأیید، دانشجو مدارک ذیل را به معاونت پژوهشی دانشکده تحویل می ­دهد.

· مدارک لازم برای تقاضای دوره پسادکترا شامل: فرم تکمیل شده، مصوبه شورای گروه، صفحه اول مقالات استاد (5 مقاله) با IF بالاتر از یک در سه سال اخیر، صفحه اول مقالات دانشجو (3 مقاله) با IF بالاتر از یک در سه سال اخیر (ثبت اختراع موردتأیید سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران می‌تواند جایگزین مقاله ISI دانشجو باشد)، پروپوزال جامع، تصویر مدارک کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری، تصویر کارت ملی، شناسنامه و کارت پایان خدمت

3. معاون پژوهشی این درخواست را در شورای دانشکده مطرح می­ نماید در صورت تأیید مدارک را به معاونت پژوهشی دانشگاه تحویل می­دهند و در صورت تأیید مکاتبات و ابلاغ جهت شروع دوره صورت می ­گیرد.

نکته مهم:

· خواهشمند است آیین­ نامه را مطالعه نمایید.

· می­ بایست حداکثر 5 سال از زمان دانش‌آموختگی پژوهشگر متقاضی گذشته باشد (طول دوره سربازی متقاضیان مرد به مدت ذکور اضافه خواهد شد)

· اعضای بنیاد نخبگان، برگزیدگان جشنواره‌های ملی و بین‌المللی، صاحبان اختراع و دستاوردهای فناورانه، در اولویت پذیرش قرار دارند.

· استاد میزبان می­بایست، عضو هیئت‌علمی تمام‌وقت دانشگاه و دارای حداقل مرتبه دانشیاری باشد. در خصوص پذیرش پژوهشگر پسادکتری نوع 3، 4 و 5 استاد میزبان می­تواند دارای مرتبه علمی حداقل استادیار باشد.

· نداشتن تخلف پژوهشی استاد میزبان در سه سال منتهی به دوره.

· اساتید برجسته و برتر پژوهش و فناوری دانشگاه، در اولویت جذب پژوهشگر پسادکتری قرار دارند.

· تمامی نتایج، مقالات و دستاوردهای مستخرج از پژوهش در این دوره باید با نام و نشانی دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی، منتشر شود.

· دانشگاه می ­تواند در صورت عدم رضایت استاد میزبان، مطابق با مقررات، در هر مرحله ­ای نسبت به فسخ قرارداد اقدام نماید.

· در صورت احراز شرایط ذکر شده در آیین­نامه و بر اساس نوع ورود به دوره پسادکتری، گواهی پایان دوره پسادکتری برای متقاضی صادر می‌گردد. در غیر این صورت متقاضی مطابق با تعهدات ماده 6، متعهد به بازپرداخت هزینه‌های دوره به تشخیص دانشگاه می‌باشد. آخرین مدرک دانشگاهی دکتری تخصصی (PhD) است و این گواهی مدرک دانشگاهی محسوب نمی‌شود.

· دوره مذکور منجر به ارائه مدرک دانشگاهی نمی‌شود.

· دانشگاه هیچ‌گونه تعهدی در خصوص استخدام پژوهشگر ندارد.

· پژوهشگر عضو هیات‌علمی دانشگاه شناخته نمی‌شود.

· طول دوره شش ماه تا یک سال و به‌صورت تمام‌وقت است و در صورت ارائه نتایج قابل‌توجه و با پیشنهاد مسئول طرح و با موافقت شورای پژوهش و فناوری دانشگاه، حداکثر تا یک سال دیگر در دو دوره 6 ماهه، قابل تمدید است.

· استاد میزبان، هدایت علمی و نظارت مستمر بر فعالیت­های پژوهشگر را برعهده دارد و موظف است گزارش پیشرفت شش‌ماهه دوره را پس از تأیید دانشکده به معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ارسال نماید. (نظارت مستمر بر فعالیت‌های پژوهشگر نوع 2، برعهده رئیس دانشکده می‌باشد.)

· در خصوص سایر موارد که در این آیین‌نامه لحاظ نگردیده است و یا مواردی که نیاز به تفسیر دارد، نظر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ملاک عمل خواهد بود.

تاریخ به روز رسانی:
1399/11/27
تعداد بازدید:
3292
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.