افق چشم انداز 1414 دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
افق چشم انداز 1414دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در افق 1414 دانشگاهی مجتمع و یکپارچه است که تمامی فعالیت‌های آن در راستای تحقق تمدن نوین اسلامی است. این دانشگاه با سرآمدی در ارائه آموزش‌های به‌روز و کاربردی، پژوهش‌های مسئله‌محور، کارآفرینی و ارائه محصولات دانش‌بنیان سبب سربلندی و توسعه پایدار کشور می‌شود.

اعضای هیئت‌علمی، کارکنان، دانشجویان و دانش‌آموختگان نسبت به دانشگاه احساس تعلق خاطر دارند و خود را عضوی از خانواده آن می‌دانند. هویت و جایگاه این دانشگاه به‌گونه‌ای است که سبب جذب اساتید، دانشجویان و سرمایه‌های انسانی برتر جامعه می‌شود. فضای جاری دانشگاه امیدبخش و پویا است و اعضای آن افرادی متعهد و مسئولیت‌پذیر هستند که به‌صورت فعال و چابک در پیشرفت‌های علمی و فناوری و حل مشکلات صنعت و جامعه نقش‌آفرینی کرده و با جوامع علمیِ بین‌المللی تعامل سازنده برقرار می‌کنند.

دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی جزو سه دانشگاه برتر کشور و در بین 100 دانشگاه برتر در رتبه‌بندی‌های جهانی است. این دانشگاه از خوداتکایی مالی برخوردار است.
1403/03/19