دوره مهارت کار تیمی و کارگاه طراحی مسیر شغلی

کمک به دانشجویان برای شناسایی استعدادها، ویژگی ­های شخصیتی و علایق شغلی خود، طراحی مسیر شغلی متناسب با استعداد و علاقه و آموزش مهارت ­های عمومی مورد نیاز برای ورود موفق به بازار کار اهمیت بسیاری دارد. در این راستا، مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه ذیل معاونت فناوری و نوآوری با همراهی ایران تلنت اولین دوره بوت­کمپ هدایت شغلی را در دانشگاه برگزار می­ کند.

در اسفندماه سال گذشته، دوره های مهارت های ارتباطی، انعطاف پذیری و تطابق و رزومه نویسی با موفقیت برگزار شد. در شروع سال جدید، دوره آموزشی مهارت کار تیمی و کارگاه طراحی مسیر شغلی برگزار می شود.

تخفیف 50 درصد (با حمایت معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه)

برنامه زمانی بوت­ کمپ هدایت شغلی

عنوان دوره

تاریخ برگزاری

ساعت برگزاری

هزینه دوره (تومان)

هزینه دوره با تخفیف (تومان)

مهارت کار تیمی

1403/02/27

100،000

50،000

تست­ های شخصیت ­شناسی و رغبت­ سنجی شغلی

30 بهمن تا 20 اردیبهشت

آنلاین- تمام وقت

رایگان

کارگاه طراحی مسیر شغلی

1403/02/20

100،000

50،000

توجه

قبل از شروع دوره، لازم است شرکت­ کنندگان در سایت ایران تلنت ثبت نام نمایند و از طریق لینک­ های زیر، تست های شخصیت­ شناسی و رغبت­ سنجی شغلی را به صورت رایگان تکمیل نمایند.

به شرکت­ کنندگان در دوره، از سوی معاونت فناوری و نوآوری دانشگاه، گواهی حضور در دوره اعطا می ­شود.

لطفا پس از پرداخت هزینه دوره ها، اطلاعات پرداخت را به همراه نام و نام خانوادگی به ایمیل زیر ارسال فرمایید.

careerguidance@saba.kntu.ac.ir

لینک ثبت نام در دوره ها: