فراخوان حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری و پژوهشگران پسا دکتری در حیطه مالکیت فکری

به استحضار می­ رساند کانون مدیریت دارایی ­های فکری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش­ بنیان با همکاری مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، انجمن حقوق مالکیت فکری ایران، انجمن مدیریت فناوری و نوآوری ایران، انجمن اقتصاد ایران (انجمن اقتصاددانان ایران سابق) و انجمن کارآفرینی و نوآوری ایران، با هدف بهره ­مندی از ظرفیت نخبگان و در راستای بهره ­مندی از توانمندی ­های علمی و پژوهشی دانشجویان و دانشگاهیان کشور، از پایان ­نامه ­های کارشناسی ارشد، رساله­ های دکتری و پژوهش ­های پسادکتری در حیطه مالکیت فکری حمایت می ­کند.

شیوه نامه حمایت از پایان ­نامه­ های کارشناسی ارشد و رساله­ های دکتری و پژوهشگران پسادکتری در حیطه مالکیت فکری/DorsaPax/userfiles/Sub15/sh1.pdf

فرم درخواست حمایت از پایان ­نامه ­های کارشناسی ارشد و رساله­ های دکتری و پژوهشگران پسادکتری در حیطه مالکیت فکری/DorsaPax/userfiles/Sub15/f1.pdf

1402/11/23