فراخوان پروژه مشترک و گرنت های بین المللی معاونت علمی ریاست جمهوری
فراخوان پروژه تحقیقاتی مشترک و گرنت¬های بین¬المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش¬بنیان

به استحضار می ­رساند مرکز توسعه فناوری ­های راهبردی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش­ بنیان ریاست جمهوری در حاشیه برگزاری نهمین نشست تبادل تجربیات علم و فناوری و پنجمین آئین اعطای جایزه مصطفی (ص) که مهرماه سال جاری در اصفهان برگزار شد، با هدف تعامل بیشتر و تقویت همکاری بین دانشمندان و فعالین علم، فناوری و نوآوری، تثبیت مشارکت­ های بین مؤسسات ایرانی و سازمان­ های تأثیرگذار جهان و کمک به پیشرفت علم و فناوری در کشورهای مشارکت­کننده، 7 کمک هزینه برای پروژه­ های تحقیقاتی مشترک در حوزه­ های فناوری­ های زیستی، اطلاعات و ارتباطات، اپتیک و کوانتوم، مواد و ساخت پیشرفته، نانو و میکرو، پزشکی بازساختی و سلول­ های بنیادی و علوم شناختی بین محققان ایرانی و سایر کشورها در نظر گرفته است.

در این راستا علاقه ­مندان می­توانند به منظور آشنایی با موضوعات گرنت­ها، کسب اطلاعات بیشتر و ارسال پروپوزال، به وبگاه مرکز تعالی ابن سینا (ACE) (به عنوان واسط اجرای همکاری­های تحقیقاتی دوجانبه) به آدرس زیر مراجعه نمایند:

سرکار خانم قاسمی به شماره تماس 03134717701 (داخلی 2) به منظور هماهنگی­ های بیشتر معرفی می­ شوند.

محورهای برگزاری :

اپتیک و کوانتوم :    /DorsaPax/userfiles/Sub15/opticandquantom.jpg