رویداد «مادرانه، فناورانه»
فراخوان حضور در رویداد «مادرانه، فناورانه»
مرکز توسعه فناوری های راهبردی با همکاری ستاد توسعه فناوری های نرم و خلاق، رویدادی را تحت عنوان «مادرانه، فناورانه» با هدف گردهمایی بانوان خلاق و فعال در حوزه های فناوری برگزار می کند. رویداد «مادرانه فناورانه» فرصتی استثنایی برای به اشتراک گذاری ایده ها و نظرات نوین، کشف دستاوردهای نوآورانه در فناوری و تقویت همبستگی اجتماعی است. هدف این رویداد، انتقال تجربیات فعالان زیست بوم فناوری و نوآوری است. شرکت کنندگان فرصتی خواهند داشت تا در یک روز پرانرژی و پویا، با دنیای فناوری آشنا شوند و ارتباطات سازنده ای ایجاد کنند. از محورهای این رویداد می توان به روش های نوآورانه، پنل های گفتگو، جلسات تبادل ایده و تجربیات و شناخت دستاوردهای برجسته در فناوری اشاره کرد.
محل برگزاری رویداد: دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف
تاریخ برگزاری: چهارشنبه 1402/10/20
ساعت برگزاری: 18-14
علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و شرکت در رویداد به سایت زیر مراجعه فرمایند:
تلفن:  02556586
1402/10/19