افتتاحیه مراکز تحقیقات و توسعه کسب و کار دانشکده مهندسی صنایع
-
مراسم افتتاحیه مرکز تحقیقات و مرکز توسعه کسب وکار دانشکده مهندسی صنایع واقع در پردیس سیدخندان در تاریخ 28 آذرماه 1401 با حضور ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر کریمی مزرعه شاهی، معاونت محترم فرهنگی و دانشجویی جناب آقای دکتر رعیتی، مشاور ارشد محترم ریاست دانشگاه جناب آقای دکتر آقایی و مدیرمحترم ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه جناب آقای دکتر علی صادقی برگزار گردید. در ابتدای مراسم، بازدیدی از امکانات این مرکز به عمل آمد. معرفی مجتمع آزمایشگاهی دانشکده مهندسی صنایع از جمله آزمایشگاه مهندسی فاکتورهای انسانی (آزمایشگاه ارگونومی) و آزمایشگاه اندازه گیری دقیق و کنترل کیفیت از برنامه های تنظیم شده بود. بازدید از مرکز توسعه کسب و کار دانشکده مهندسی صنایع که به منظور یادبود و گرامیداشت استاد فقید دکتر مرتضی محمدخان به نام ایشان مزین گردید با هدف ارائه خدمات مشاوره شغلی و مهارت افزایی، و همچنین ارائه آموزش های کاربردی و میان رشته ای، در مرحله بعد صورت گرفت. برنامه بعدی، بازدید از مرکز تحقیقات دانشکده مهندسی صنایع شامل گروه های پژوهشی و واحد آموزش های نرم افزاری و مهارت های مهندسی صنایع بود که به لطف مشارکت دانشجویان عزیز دانشکده در مقاطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی راه اندازی شده است. در ادامه مراسم، جلسه مشترکی با حضور اساتید محترم دانشکده مهندسی صنایع، فارغ التحصیلان گرامی و سازمان های همکار در این مرکز برگزار گردید. در این جلسه ابتدا به منظور تجلیل از مقام استاد، زحمات اساتید پیشکسوت دانشکده مهندسی صنایع، جناب آقای دکتر احمد اصل حداد و جناب آقای دکتر حمید شهریاری مورد تقدیر واقع شد. سپس، جناب آقای دکتر حسینی نژاد، معاونت پژوهشی و فناوری دانشکده مهندسی صنایع گزارشی از عملکرد پژوهشی دانشکده مهندسی صنایع طی یکسال اخیر شامل طرح تجمیع کتابخانه، یکپارچه سازی فعالیت های آزمایشگاهی و خدمات جدید مرکز کامپیوتر دانشکده ارائه نموده و محورهای اصلی برنامه های اجرایی در مرکز توسعه کسب و کار را بیان فرمودند. ریاست دانشکده مهندسی صنایع، ضمن قدردانی از تشریف فرمایی و حمایت های مسئولین محترم دانشگاه، بر لزوم همکاری و تعامل موثر کلیه واحدهای ذیربط در دانشگاه برای تحقق اهداف عالی مرکز توسعه کسب و کار و مهارت افزایی دانشجویان تاکید داشتند. در این جلسه، جناب آقای دکتر کریمی مزرعه شاهی، ریاست محترم دانشگاه، در مورد لزوم بکارگیری راهکارهای نوآورانه برای بهبود و توسعه ارتباط صنایع و دانشگاه نکات مهمی را خاطرنشان فرموده و در خصوص بهره مندی از ظرفیت دانش آموختگان برای این منظور تاکید فرمودند. در انتهای برنامه، بازدیدی از نمایشگاه معرفی فرصت های کسب و کار با حضور برخی فعالان مرتبط در صنعت به عمل آمد.

1401/10/04