آیین رونمایی از تازه های حوزه نشر سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی خواجه نصیر‌الدین طوسی در سال 1401 در دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ آیین رونمایی از تازه های حوزه نشر سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی خواجه نصیر‌الدین طوسی در سال 1401 با حضور اساتید و صاحب نظران علمی در مورخ 23/12/1401 در مکان سالن جلسات دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی خواجه نصیر‌الدین طوسی برگزار گردید. در این مراسم که به طور همزمان و زنده از شبکه های اینترنتی پخش می‌شد، از چندین اثر فاخر که به همت مولفین، مترجمین و تیم ویراستاری سازمان در سال جاری گردآوری شده بود رونمایی شد. همچنین مولفین و مترجمین آثار به چاپ رسیده، ضمن ایراد سخن در این نشست، به معرفی اثر خود پرداختند.
در این حاشیه این نشست صمیمانه آقایان دکتر محمدی، دکتر گرانپایه، دکتر حسینی، دکتر علی اکبریان و دیگر اساتید معزز در باب حوزه نشر و همچنین لزوم تداوم تولید کتب با کیفیت و کاربردی به گونه ای که پاسخگوی نیاز های حوزه دانشگاه و صنعت برای دانشجویان و پژوهشگران باشد، تاکید کردند.
آثار رونمایی شده در این نشست به شرح زیر هستند:
1. برنامه نویسی مقدماتی همگام در c++ و جاوا به تالیف آقای دکتر علی سرباز جان فدا
2. دینامیک پیشرفته به ترجمه آقایان مهندس پارسا بهین فر و مهندس محمد طبیعی
3. نسل انرژی خورشیدی فتوولتائیک به ترجمه سرکار خانم دکتر نگین معنوی زاده و دکتر پویا پایداری
4. مبانی و روش‌های ته نقش نگاری و نهان نگاری دیجیتال به ترجمه سرکار خانم‌ها دکتر سمانه مشهدی و مهندس سمانه تاجیک
5. جعبه ابزار کنترل بر پایه LMI در متلب (با تصحیح کلی و مثال های اضافی) به ترجمه آقایان دکتر سید صالح محسنی و مهندس حسین رحمانی آملی
6. برنامه‌ریزی بلند مدت عملیات تخریب بلوکی (با استفاده از ابزار های برنامه نویسی ریاضی) به ترجمه دکتر ناصر بدخشان، دکتر کورش شهریار و مهندس امیر دانائی مهر آباد
7. توسعه تکنولوژی در مراکز رشد (رویکرد ها و چالش ها) به تالیف آقایان مهندس مهدی رضوانی تبار و دکتر سیامک اسلامی
همچنین در این نشست با افتخار میزبان اعضای هیئت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر به شرح زیر بودیم:
1. دکتر یوسف درمانی- رئیس دانشکده مهندسی کامپیوتر
2. دکتر نصرت اله گرانپایه-عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی برق