مقدمه‌ای بر یادگیری ماشین
ارائه دهنده: دکتر مجتبی فرخ
عضو هیأت علمی گروه سازه‌های هوایی
دانشکده مهندسی هوافضا، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

چکیده: یادگیری ماشین (Machine Learning) یکی از زیر مجموعه‌های هوش مصنوعی است که به سیستم‌ها این امکان را می‌دهد تا به صورت خودکار و بدون برنامه‌نویسی صریحی، یادگیری و پیشرفت داشته باشند. تمرکز اصلی یادگیری ماشین بر توسعه برنامه‌هایی است که بتوانند با دسترسی به داده‌ها، به طور خودکار از آن‌ها برای یادگیری خود استفاده کنند. در یادگیری ماشین فرآیند یادگیری با مشاهدات یا داده‌ها آغاز می‌شود و سیستم از مثال‌ها، تجارب مستقیم و یا دستورالعمل‌ها و ... استفاده می‌کند تا به یک الگوی مشخص برسد و بر اساس آن الگو شروع به تصمیم گیری و حل مسئله کند. هدف اصلی یادگیری ماشین آن است که به کامپیوتر اجازه بدهیم که بدون دخالت و کمک انسان به طور اتوماتیک یادگیری داشته باشند و بتواند بر اساس مشاهدات و داده‌ها رفتار خود را تنظیم کند.
هدف اصلی این وبینار آشنایی مقدماتی با یادگیری ماشین و چالش‌های آن است.

زمان: 15 آذرماه 1400، ساعت 14:00

لینک ورود: https://meetbk.kntu.ac.ir/b/xvv-ep8-69m
کد دسترسی: 205354 (برای ورود کد دسترسی لطفاً اعداد را با کیبرد انگلیسی وارد نمایید.)

Review:
Date: