برای مشاهده کلیک کنید
 طراحی و ساخت دستگاه پرینتر FDM دو نازله
توسط آقای دکتر مهرداد کازرونی.
یک دستگاه پرینتر سه بعدی دو نازله FDM از مرحله تدوین نیازها، طراحی مفهومی، طراحی اجزا و طراحی ماژول‌ها، تا ساخت، تست نهایی و تدوین دانش فنی تولید آن، توسط دانشجویان مکانیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین‌طوسی برای اولین بار به صورت فرایند استاندارد طراحی مهندسی در کشور انجام شده است.
این پروژه کاملا مبتنی بر فرایند استاندارد طراحی مهندسی انجام شده است و قابلیت تولید صنعتی را دارا است.
دانش فنی حاصل از انجام این پروژه می‌تواند برای تولید نمونه‌های دیگر انواع پرینترهای سه بعدی پلیمری استفاده شود.
روال چرخه انجام شده در این پژوهشبه پیوست آمده است.
این محصول از دو اکسترودر مجزا برای تزریق پلیمر استفاده می‌کند و قابلیت پذیرش دو برنامه GCode مجزا از هم برای برای تولید یک قطعه سه بعدی دارا است. سیستم کنترل حرکت این دستگاه، برای یک سیستم دو نازله طراحی و پیاده‌سازی شده است.
این دستگاه با دو نازل قابلیت سرعت بخشیدن به عملیات پرینت را می‌دهد. بدین ترتیب که ابتدا در هر صفحه تزریق، بخش پرکننده با نازل با قطر بالا تزریق می‌شود و بخش دقیق و high resolution آن با تازل با قطر ظریف تزریق می‌شود.
همچنین قابلیت تفکیک رنگ تزریق یا جنس تزریق به صورت همزمان قابل انجام است.

1399/09/19