پیام تسلیت رئیس دانشگاه در پی درگذشت محقق و پژوهشگر، زنده یاد« فریبرز وزیری»
به گزارش روابط عمومی؛ در پی درگذشت محقق و پژوهشگر منابع آب دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، زنده یاد فریبرز وزیری، رئیس دانشگاه، دکتر کریمی مزرعه شاهی پیام تسلیتی صادر کرد. متن پیام بدین شرح است:

انالله و انا الیه راجعون
خبر تاسف بار درگذشت محقق و پژوهشگر منابع آب دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، زنده یاد مرحوم فریبرز وزیری، موجب تألم و تاثر فراوان اینجانب و جامعه دانشگاهی گردید.
پژوهشگر، مرحوم وزیری بیش از40 سال از عمر گرانبهای خود را در شناخت و مطالعات منابع آبی و یخچال های ‏طبیعی سپری کرد.
تألیف چندین کتاب در حوزه یخچال های طبیعی ایران از یادگاری های ارزشمند آن محقق فقید است‌.
اینجانب فقدان این پژوهشگر را به جامعه علمی و دانشگاهی کشور تسلیت و تعزیت عرض نموده و ضمن آرزوی غفران و رحمت واسعه الهی و علو درجات برای آن عزیز، از درگاه ایزد منان برای خانواده محترم مرحوم صبر و شکیبایی و اجر صابران مسئلت می نمایم.
روحش شاد و یادش گرامی

حسن کریمی مزرعه شاهی