برگزاری جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه با حضور مسئولان بنیاد شهید استان و نماینده امور شاهد و ایثارگر وزارت عتف
تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ جلسه ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه در تاریخ1400/11/9 با حضور رئیس، معاونین آموزشی و دانشجویی دانشگاه، مسئولین بنیاد شهید استان، نماینده امور شاهد و ایثارگر وزارت عتف و مدیر شاهد و ایثارگر دانشگاه برگزار شد.
در این جلسه در باره چگونگی تقویت بنیه علمی دانشجویان شاهد و ایثارگر بحث و تبادل نظر شد.
همچنین از زحمات دو تن از اساتید مشاور شاهد و ایثارگر( دکتر محمد تقی بطحائی و دکتر شهناز رستمی زاده) که به درجه بازنشستگی نائل آمدند قدردانی شد.
در ادامه جلسه از دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه در مقاطع مختلف که حائز رتبه های برتر بودند، با اهدای لوحی تقدیر بعمل آمد.

1400/11/10