راه اندازی صفحه لینکدین حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
به منظور اطلاع‌رسانی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه در حوزه تولید محصول و ارائه خدمات، صفحه لینکدین حوزه پژوهش و فناوری​ راه اندازی گردید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ معاونت پژوهش و فناوری، در راستای راه‌اندازی سامانه‌های تخصصی به منظور اطلاع‌رسانی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های دانشگاه در حوزه تولید محصول و ارائه خدمات، اقدام به راه اندازی صفحه‌ی لینکدین به آدرس https://www.linkedin.com/showcase/kntu.research نموده است.​
دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به منظور تحقق اهداف و رسالت‌ها، در برنامه بلندمدت خود در حوزه پژوهش و فناوری توجه و تاکید ویژه ای به ایفای نقش ممتاز در انجام پژوهش‌های تقاضامحور و تبدیل علم به ثروت، نموده است. تحقق این هدف که در واقع حرکت در مسیر تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی است، از طریق مستندسازی و معرفی دستاوردهای پژوهش و فناوری پژوهشگران دانشگاه، به جامعه و صنعت میسر می‌گردد. لذا معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، اقدام به ایجاد صفحه‌ای در شبکه‌ی اجتماعی لینکدین نموده تا از این طریق ضمن معرفی طرح‌های پژوهش و فناوری ، آخرین دستاوردها را در این حوزه معرفی و اطلاع رسانی نماید.
شایان ذکر است در همین راستا پیشتر معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه به راه‌اندازی سامانه علم‌سنجی (با هدف تجمیع و ارائه اطلاعات مقالات بین‌المللی و انتشارات علمی اعضای هیئت علمی) و سامانه توانمندی‌های پژوهشی و آزمایشگاهی(ساتپا) با هدف اطلاع‌رسانی توانمندی‌ها و ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه اعم از محصول محور و سرویس محور، اقدام نموده بود.
1400/05/25
1935