معاون آموزشی دانشگاه خبر داد
از تاریخ بیستم فروردین 1401، آموزش برای دانشجویان ورودی1399 کارشناسی، حضوری خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی؛ معاون آموزشی دانشگاه، دکتر صالحی در خصوص حضور دانشجویان و امتحانات پایان ترم نیمسال دوم اظهار نمود: حسب مصوبات قبلی مبنی بر اجرای آموزش حضوری برای دانشجویان ورودی 99 کارشناسی از ابتدای نیمسال دوم 1400 که متاسفانه به دلیل شیوع سویه امیکرون وقفه ایجاد شد، با توجه به کاهش شیوع سویه امیکرون و پایداری آن، مطابق برنامه ریزی انجام شده ی قبلی، آموزش حضوری از تاریخ 1401/1/20 از سر گرفته خواهد شد.
دکتر صالحی اضافه نمود: در این راستا کلیه دروس تئوری و عملی برنامه ریزی شده برای ورودی99، دروس عملی و کارگاهی سایر ورودی ها(در صورت امکان به صورت فشرده) و همچنین جلسات دفاع از پروژه ها در همه مقاطع از تاریخ ذکر شده باید به صورت حضوری انجام شود.
معاون آموزشی بیان نمود: مطابق مصوبات قبلی تمامی امتحانات پایان نیم سال دوم به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
1400/12/22