معرفی دو کتاب از انتشارات دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به عنوان نامزد سی و دومین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران

کتاب «تئوری و سیستم های صف مبانی و حل مسئله» و «کابل و کاربرد آن در سازه ها» جواز ورود به مرحله دوم داوری را کسب نمودند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دبیرخانه سی و نهمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران نامزد های گروه «علوم کاربردی» این جایزه را معرفی نمود.

سه کتاب در موضوع «مهندسی صنایع» جواز ورود به مرحله دوم داوری را کسب نمودند که در میان آنها کتاب « تئوری و سیستم های صف مبانی و حل مسئله » تالیف عبدالله آقایی و امیر اسحقی چالشتری، تهران: دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، 1399 نیز به چشم
می‌خورد.

همچنین سه کتاب در موضوع «مهندسی عمران، جواز ورود به مرحله دوم داوری را کسب نمودند که در میان آنها کتاب «کابل و کاربرد آنها در سازه ها» تالیف دکتر نادر فنائی، محمد کشمیری، محمد یکرنگ نیا، تهران، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، 1399 مشاهده می‌شود.

1400/11/10