برگزاری دومین کنفرانس بین المللی حقوق ساخت (ششم و هفتم بهمن ماه 1400)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ دکتر جهرمی دبیر کنفرانس در خصوص ماهیت و هدف از برگزاری این کنفرانس گفت: در پروژه های ساخت و سازهای شهری و همچنین زیرساختی در کشور، حضور طرفین مختلف اعم از پیمانکاران، مشاوران، تامین کنندگان، نیروی انسانی و ... باعث شده که چالش های نسبتا قابل توجهی در مراودات موجود شکل گیرد که بخش قابل توجهی از این چالش ها به دلیل تعارض منافع بین طرفین می باشد. عموما این چالش ها منتج به طرح مباحث حقوقی در محاکم قضایی و بعضا غیر قضایی خواهد شد. در این راستا، رشته حقوق ساخت در دنیا متولی رسیدگی به این دسته از امور شده است به نحوی که حقوق دانانی در این عرصه حضور خواهند داشت که با ملاحظات مهندسی آشنا بوده و با بالعکس مهندسانی حضور خواهند داشت که مبانی حقوق را به خوبی می شناسند.

دبیر کنفرانس افزود: اگرچه این رشته در دنیا سابقه ای طولانی دارد و کشورهای مطرحی همچون انگلستان، امریکا، فرانسه، استرالیا و ... در این حوزه پیشگام می باشند، اما متاسفانه این گرایش در کشور ما مغفول مانده است. کنفرانس حقوق ساخت که به همت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می شود با هدف آشنایی هرچه بیشتر علاقه مندان این حوزه با مفهوم حقوق ساخت و بسط و گسترس این رشته در کشور راه اندازی شده است. رویکرد اصلی کنفرانس دوم در سال 1400 چالش های حقوقی پرداخت ها در قراردادهای ساخت می باشد که صاحب نظران مختلفی در طی دو روز کنفرانس سعی در بیان اخرین دستاوردها در این حوزه دارند.

1400/11/05