دسترسی به پایان نامه های دیجیتال دانشکده مهندسی مکانیک

دسترسی به پایان­ نامه­ های دیجیتال

با شروع دوران پاندمی ویروس کرونا، امکان مطالعه پایان­ نامه­ های دانشگاه در بستر کتابخانه دیجیتال فراهم شد. در حال حاضر این دسترسی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی فراهم شده است. سایر کاربران در صورت نیاز به مطالعه پایان­ نامه­ ها باید درخواست خود را به آدرس ایمیل پورتال ارسال کنند. Libportal@.kntu.ac.ir

درصورتی که برای نخستین بار از کتابخانه دیجیتال استفاده می­کنید، راهنمای ثبت نام در کتابخانه دیجیتال را مطالعه کنید.

برای دسترسی به کتابخانه دیجیتال باید ابتدا وارد حساب کاربری خود در پورتال کتابخانه شوید و سپس پایان­ نامه مورد نظر خود را جستجو کرده و آن را مطالعه کنید.

نکات مهم:

- پایان­ نامه­ های دانشکده در کتابخانه دیجیتال قرار دارند مگر اینکه جزء دو گروه زیر باشند:

- پایان­ نامه­ های قدیمی که فایلی از آنها وجود ندارد.

- طبق تصویب شورای پژوهشی دانشگاه، پایان­ نامه­ های جدید اغلب با تاخیر حدود 6 ماهه در کتابخانه دیجیتال قرار می­گیرند.

- برای جستجوی پایان نامه پیشنهاد می­شود که راهنمای جستجوی کتابخانه دیجیتال را مطالعه فرمایید.

Review:
Date: