پورتال کتابخانه

از ابتدای سال 1399 پورتال کتابخانه راه­ اندازی شد تا خدماتی که کتابخانه­ ها از طریق وب سایت به کاربران خود ارائه می­کردند به صورت یکپارچه و جامع و با قابلیتهای بیشتر از این راه در اختیار کاربران قرار گیرد.

این خدمات به تدریج جایگزین خدمات قبلی شد و تغییراتی که در این راستا انجام می­شود، هنوز ادامه دارد. برای انجام اختصاص پروفایل به هر کاربر است که امکان جستجوی منابع کتابخانه، تهیه و تنظیم کتابخانه شخصی، ملاحظه پروفایل امانت و تمدید اسناد و همینطور استفاده از کتابخانه دیجیتال و ملاحظه پایان­ نامه­ های دانشگاه را دارد.

دسترسی به پورتال کتابخانه با آدرس روبرو امکان­پذیر است: http://Libportal.kntu.ac.ir

در حال حاضر عضویت همگی کاربران در پورتال انجام شده است و راهنمای ورود در پورتال وجود دارد. پس از مطالعه راهنما، در صورتی که با مشکل برای ورود به پورتال مواجه شدید لطفا با استفاده از آدرس ایمیل پورتال و یا شماره تلفن کتابخانه مشکل خود را مطرح کنید.

آدرس ایمیل: Libportal@kntu.ac.ir

تلفن: 84063204-021