طریقه امانت در کتابخانه دانشکده مهندسی مکانیک

امانت

امانت گرفتن منابع تنها برای اعضای کتابخانه امکان‌پذیر است. تعداد کتاب‌هایی که اعضاء کتابخانه می‌توانند به طور همزمان در امانت داشته باشند، به شرح زیر است:

اعضا

تعداد جلد کتاب

کارشناسی

کارشناسی ارشد

دکترا

نکات مهم:

-         مدت امانت کتاب‌های غیر مرجع سه هفته است که بنا به صلاح‌دید کتابخانه این مدت قابل تمدید خواهد بود. تمدید کتابی که رزرو شده است، به هیچ وجه امکان پذیر نیست.

-         در صورت تمایل به مطالعه ساعتی کتاب‌ها و یا در شرایطی که مدت امانت کتابی بنا به صلاحدید کتابخانه محدود شده است، اعضای کتابخانه می‌توانند با ارائه کارت دانشجویی برای مدت معین شده از کتاب استفاده نمایند.

-         مدت زمان امانت برای برخی کتاب‌های درسی و یا کتاب‌هایی که کاربران زیادی دارند، محدود است. برای اطلاع بیشتر از شرایط کتاب مورد نظر خود، از کتابدار بخش امانت راهنمایی بخواهید.

-         دانشجویان سایر دانشکده‌های دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی می‌توانند با همراه داشتن کارت دانشجویی خود، از خدمات امانت استفاده کنند. سایر خدمات کتابخانه نیز به این دانشجویان ارائه می‌گردد.

برای دیدن پروفایل امانت خود و تمدید کتابها می توانید از پورتال کتابخانه استفاده کنید.

راهنمای استفاده از سیستم امانت و تمدید آنلاین در پورتال کتابخانه وجود دارد.

Review:
Date: