دیدار معاونین و مدیران مرکز تحقیقات سایپا از امکانات دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی

روز سه شنبه 11 خرداد 1400 هیئتی از معاونین و مدیران مرکز تحقیقات سایپا از امکانات دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در دانشکدههای مکانیک، برق و کامپیوتر دیدن کردند.

در راستای عقد تفاهم نامه و همکاریهای فی مابین در آینده نزدیک بین دانشگاه و شرکت سایپا هیئتی متشکل از معاون فناوریهای پیشرفته سایپا، معاون مرکز تحقیقات سایپا، مشاور مرکز تحقیقات و مدیران پروژه های خودروهای الکتریکی از آزمایشگاههای  مواد و سازه های کامپوزیت و هوشمند، تست غیر مخرب، مکاترونیک، باتری و شبیه ساز خودرو در دانشکده مکانیک و ازمایشگاههای کنترل و رباتیک، الکترونیک قدرت، و منابع تجدید پذیر و الکترونیک ارگانیکی در دانشکده برق و آزمایشگاه الکترونیک در دانشکده کامپیوتر  بازدید نمودند. با توجه به قابلیتها و امکانات دانشگاه، چندین پروژه مورد نیاز شرکت سایپا توسط هیئت بازدید کننده شناسایی گردید تا در آینده نزدیک جلساتی را متخصصین برای مذاکرات و عقد قرارداد با دانشگاه برگزار کنند.

Review:
Date: