همایش ملی تبادل تجربیات دانشگاه ها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی برگزار می گردد
به گزارش روابط عمومی، همایش ملی《تبادل تجربیات دانشگاهها و مراکز آموزشی در اجرای آموزش الکترونیکی در بحران کووید 19 》، توسط انجمن یادگیری الکترونیکی ایران و با مشارکت معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، کارگروه آموزش الکترونیکی وزارت عتف، و به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی از 21 تا 23 مردادماه 1399 برگزار خواهد شد.

این همایش با هدف انتقال تجربیات مدیران، اساتید، دانشجویان، کارشناسان و صاحبنطران در دوران بحران کرونا و پیاده سازی آموزش های الکترونیکی بر محورهای تهیه محتوای الکترونیکی، تدریس همزمان و ناهمزمان در محیط یادگیری الکترونیکی، ارائه دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی در محیط‌های یادگیری الکترونیکی، امتحانات و ارزشیابی های مستمر در محیط یادگیری الکترونیکی، اثربخشی تدریس و یادگیری، طراحی فعالیت‌ها و تکالیف یادگیری در محیط الکترونیکی، پشتیبانی آموزشی مستمر از دانشجویان و اساتید در محیط الکترونیکی، سیاست‌های آینده، بررسی و مقایسه ابزارها و زیرساختها و نقش شرکتها و شتابنده های مرتبط برگزار می‌گردد.

دبیرخانه همایش از همه مدیران، اساتید، دانشجویان، صاحبنظران، شرکت ها و کسب و‌ کارهای فعال در حوزه صنعت یادگیری الکترونیکی برای ارسال تجربیات و‌ حضور فعال در همایش دعوت بعمل آورده است.

گفتنی است، چکیده گسترده ( Extended Abstract) مقالات پذیرفته شده توسط پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه می شود.

همایش بصورت وبینار و رایگان خواهد بود.
علاقمندان میتوانند از طریق راه های ارتباطی زیر با دبیر خانه همایش ارتباط بگیرند

پست الکترونیک همایش: elearningcovid19.info@kntu.ac.ir