کتاب علم و دین در افق جهان بینی رونمایی شد

کتاب علم و دین در افق جهان بینی با حضور معاون آموزشی وزیر علوم و مولف این کتاب در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی رونمایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ، آیین رونمایی کتاب علم و دین در افق جهان بینی توحیدی با حضور اساتید ، پژوهشگران و فرهیختگان در دانشکده عمران دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی برگزار شد.

در این مراسم علی خاکی صدیق معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، علی گلشنی مولف کتاب علم و دین در افق جهان بینی توحیدی حضور داشتند.

علی گلشنی گفت: آنچه باید به آن توجه کنیم این است که نظریات قاطع تجربیات نیستند.

وی ادامه داد: نمی توان بگویم تمام نظریات قاطع هستند و علم تجربی هم همه سوالات ما را پاسخ نمی دهد و به چهارچوب فراتر نیاز داریم‌.

مولف کتاب بیان کرد: در دهه های اخیر بزرگان علم چهارچوب های وسیع را به کار بردند، تقارن علم و دین بیشتر شده و تعداد کمی به محیط ما وارد می شود و علتی که رفتم سراغ این کتاب انتقال تحولات بوده است.

1398/11/28