نام چهار استاد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در فهرست پژوهشگران پراستناد جهانی
دکتر مجید عمید پور، دکتر محمد شرعیات، دکتر حسین صیادی و دکتر شهرام صیدی ژوهشگران پراستناد جهانی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ در فهرست منتشر شده پژوهشگران پراستناد جهانی توسط موسسه کلاریویت آنالیتیکس، نام چهار استاد دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی عنوان شده است.
پژوهشگران پراستناد در 22 حوزه موضوعی علوم در پایگاه شاخص‌­های اساسی علم(ESI) متعلق به شرکت کلاریویت آنالیتیکس(WoS) در بازه زمانی 10 ساله مورد بررسی قرار می گیرند. به این ترتیب که پژوهشگران در هر رشته بر حسب تعداد استنادهایی که دریافت کرده­‌اند مرتب‌سازی و سپس پژوهشگران یک درصد برتر براساس حدود آستانه استنادی ESI به‌عنوان نخبگان علمی در نظر گرفته می‌­شوند.
بنابراین برای قرار گرفتن پژوهشگران در این فهرست، تمام فعالیت‌های علمی 10 ساله اخیر آنها در سطح بین‌المللی مانند تعداد "مقالات"، "استنادات"، "تعداد مقالات پر استناد " و "تعداد استناد به مقالات پر استناد" مورد بررسی قرار می گیرد.
نام دکتر مجید عمید پور، دکتر محمد شرعیات، دکتر حسین صیادی و دکتر شهرام صیدی از اساتید دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در این فهرست عنوان شده است.
1400/10/20