معرفی دو کتاب از دانشگاه صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی به عنوان برگزیدگان و شایستگان کتاب سال
برگزیدگان و شایستگان سی ‌و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی و تقدیر شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، برگزیدگان و شایستگان تقدیر سی ‌و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران و بیست‌وهشتمین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، شنبه دوم اسفندماه در مراسمی در مجموعه سعدآباد با حضور رئیس‌جمهور معرفی و تقدیر شدند.

در گروه"علوم خالص" بخش شیمی، کتاب "شیمی پپتید: مبانی، سنتز و کاربردها"، تألیف سعید بلالایی، فرهاد گل‌محمدی و پگاه شاکری، تهران: دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، 1398، 769 ص. به عنوان برگزیده سی ‌و هشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی و تقدیر شد.

همچنین در گروه "علوم کاربردی" بخش مهندسی مکانیک، کتاب "کنترل پیشرفته و سیستم‌های دینامیک"، تألیف علی غفاری، علیرضا خدایاری و فرزاد چراغ ‌پورسماواتی، تهران: دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی، 1398، 653 ص. به عنوان شایسته سی‌وهشتمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی و تقدیر شد.

1399/12/04