امضای تفاهم نامه ایجاد مرکز تحقیقاتی و تاسیس آزمایشگاه های مشترک در پردیس پیام
به گزارش روابط عمومی دانشگاه: مسئولان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با امضای تفاهم نامه ای، مشارکت در ایجاد مرکز تحقیقاتی و تاسیس آزمایشگاه های مشترک را با گروه شرکت های دهکده جهانی آریان و قائم پرشان آرمان در منطقه ویژه اقتصادی پیام آغاز کردند. این جلسه روز دوشنبه 12 آبان ماه در محل دانشکده مهندسی برق باحضور معاون پژوهشی دانشگاه و مدیرعامل شرکتهای مذکور به همراهی رئیس دانشکده مهندسی برق، معاون پژوهشی دانشکده مکانیک و جمعی از اساتید و مدیران فعال در بخش های مختلف فناوری برگزار گردید. گفتنی است، مجموعه شرکت های دهکده جهانی متعلق به بخش خصوصی بوده و در منطقه ویژه اقتصادی پیام (وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات) مستقر می باشند. موضوع این تفاهم نامه همکاری، مشارکت در ایجاد مرکز تحقیقاتی مشترک و تاسیس آزمایشگاه های تست قطعات در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات (EMI/EMC) می باشد.
1399/08/18