برگزاری وبینار توسعه دولت الکترونیکی در کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
وبینار توسعه دولت الکترونیکی در کشور در تاریخ 16 مهرماه 1399به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار گردید
‎وبینار توسعه دولت الکترونیکی در کشور در تاریخ 16 مهرماه 1399 به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و توسط آقای دکتر اصغری، نماینده شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور برگزار گردید. در این وبینار به معرفی دولت الکترونیک، اقدامات صورت پذیرفته در کشور در این راستا و نقش دانشگاه در پیشبرد این مقوله مهم در سطح کشور پرداخته شد. دکتر اصغری به تشریح پروژه های مهم تکمیل شده در این حوزه، نظیر سامانه ستاد، درگاه مجوزهای کشور، سامانه جامع مدیریت نظام اداری و خدمات کشور و سامانه اعتبار سنجی مدارک آموزشی پرداختند. از مهم ترین مواردی که در این وبینار مورد اشاره قرار گرفت، امکان ثبت نام دانشجویان جدید الورود به دانشگاه ها، بدون نیاز به مراجعه حضوری و ارائه مدارک بود. دکتر اصغری بیان کردند که تمامی وب سرویس های لازم جهت اعتبارسنجی مدارک هویتی دانشجویان جدید الورود، از جمله شناسنامه و کارت ملی، مدرک دیپلم و مدارک دانشگاهی و نیز وب سرویس استعلام وضعیت نظام وظیفه، تکمیل شده و در سامانه گلستان در دسترس قرار دارد و اعلام نمودند که ان شاء الله فرایند ثبت نام در نیم سال جاری به این شکل و به صورت کاملا الکترونیکی انجام خواهد پذیرفت. همچنین، پروژه های مهم در حوزه دولت الکترونیک که نیازمند همکاری اساتید دانشگاه جهت به ثمر رسیدن آنهاست معرفی شدند.
1399/07/17