چهار نشریه با صاحب امتیازی دانشگاه موفق به کسب رتبه علمی ب شدند
بر اساس ارزیابی کمیسیون علمی نشریات و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام چهار نشریه علمی پژوهشی دانشگاه موفق به کسب رتبه علمی "ب" شدند.

به گزارش روابط عمومی؛ بر اساس ارزیابی عملکرد نشریات علمی در سال 1399 توسط کمیسیون علمی نشریات و پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، چهار نشریه علمی پژوهشی با عناوین Numerical: methods in civil Engineering ؛ Radiation physics and Engineering ؛ مهندسی فناوری اطلاعات مکانی و کنترل با صاحب امتیازی دانشگاه موفق به کسب رتبه علمی "ب" شدند.

امید می رود در آینده نزدیک شاهد اندکس شدن این نشریات در پایگاه های علمی معتبر بین المللی از جمله اسکاپوس و کسب رتبه الف برای این نشریات به ویژه دو نشریه ای که به زبان انگلیسی منتشر می شوند، باشیم.

1400/04/30