دعوت به حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات 28 خرداد1400
دکتر یزدان دوست، رئیس دانشگاه با صدور بیانیه ای از جامعه دانشگاهی برای حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات 28 خرداد1400 دعوت به عمل آورد.
دکتر یزدان دوست، رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با صدور بیانیه ای از جامعه دانشگاهی بویژه اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برای حضور و مشارکت حداکثری در انتخابات 28 خرداد1400 دعوت به عمل آورد.
متن بیانیه به شرح زیر است:
دانشگاهیان فرهیخته و عزیز
بار دیگر در موقعیت انتخاب و تعیین سرنوشت قرار گرفته ایم و لازم است با حضور آگاهانه خود، تکلیف الهی و رسالت اجتماعی خویش را ادا کنیم.
ایران پیشرفته و مقتدر، نیازمند دولتی مردمی و توانمند است. حضور مردم در پای صندوق های رأی مایه اقتدار و عزت ایران عزیز است.
انشاالله همه با حضور در پای صندوق های رای در روز 28 خرداد 1400 حماسه ای دیگر خواهیم آفرید و نقش خود را در آبادانی و پیشرفت کشور عزیزمان ایران ایفا خواهیم نمود.
فرهاد یزدان دوست
رئیس دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی