نام پنج عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در جمع پژهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان
بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام،پنج عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در جمع پژهشگران پر استناد یک درصد برتر ایرانی در حوزه های مختلف موضوعی علوم سال 2020 قرار گرفتند.

بر اساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، پنج عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در جمع پژهشگران پر استناد یک درصد برترایرانی در حوزه های مختلف موضوعی علوم سال 2020 قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، دکتر محمد طالعی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام خبر انتشار اسامی پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر، افزود: تعداد پنج تن از اعضاء هیئت علمی علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در لیست پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گفت، انتخاب افراد بر اساس سه سنجه علم سنجی شامل؛ تعداد کل استنادات به مقالات استناد کننده، متوسط خوداستنادی به ازای هر مقاله و متوسط درصد خوداستنادی هر پژوهشگر می باشد. همچنین عدم داشتن مقالات سلب اعتبار و یا باز پس گیری شده از سایر شرایط در شناسایی پژوهشگران تاثیر گذار مدنظر قرار گرفته است.
دکتر محمد طالعی اضافه کرد: بر اساس نتایج اعلام شده دکتر حسین صیادی، دکتر مجید عمید پور و دکتر محمد شرعیات از دانشکده مهندسی مکانیک و دکتر کیوان کیانی از دانشکده مهندسی عمران و دکتر شهرام صیدی از دانشکده شیمی در جمع پژوهشگران یک درصد برتر ایرانی قرار گرفتند.
وی همچنین بیان داشت، حضور دو تن از اساتید جوان دانشگاه در لیست حاضر، نوید بخش افزایش تعداد پژوهشگران دانشگاه در این لیست در سال های آتی خواهد بود

1399/09/29