دریافت جایزه ی پژوهشی استاد کارو لوکس انجمن مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) بخش ایران توسط عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
دریافت جایزه ی پژوهشی استاد کارو لوکس انجمن مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) توسط عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جایزه ی پژوهشی استاد کارو لوکس انجمن مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) بخش ایران، به پاس خدمات ارزشمند و شایسته محمد تشنه لب عضوهیات علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی (در زمینه کنترل و سیستم های هوشمند) به وی اعطا شد.
این مراسم در روز 22 آبان 1399 با شرکت حدود 300 نفر از از استادان، پژوهشگران، مهندسین و دانشجویان گرایش های مختلف مهندسی برق به صورت مجازی برگزار گردید.
جایزه دکتر کارو لوس هر ساله توسط انجمن مهندسین برق و الکترونیک (IEEE) بخش ایران، با پشتیبانی مالی بنیاد فنی، و به افتخار زنده یاد کارو لوکس (استاد برجسته و نام دار گروه مهندسی کنترل دانشکده فنی دانشگاه تهران) به آن دسته از پژوهشگران داخل کشور تعلق میگیرد که با تلاش های علمی گسترده، در زمینه های پژوهشی هوش مصنوعی و‌رباتیک با برجسته ترین عملکرد فعالیت کرده باشند.
همچنین قابل ذکر است که این جایزه در سال 2018 به علی خاکی صدیق عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی تعلق گرفت.
1399/09/03