روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی موفق به کسب مقام دوم در جشنواره روابط عمومی های برتر کشور شد.
روابط عمومی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی موفق شد رتبه دوم را در شاخص روابط عمومی های الکترونیک و دیجیتال، در جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به‌دست آورد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جشنواره روابط عمومی‌های برتر دانشگاه‌ها ، مراکز پژوهشی و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با سه محور اطلاع‌رسانی و ارتباط با رسانه‌ها ، تبلیغات و انتشارات در راستای اجرای مدیریت سبز و روابط عمومی الکترونیک برگزار شد .

دکتر عبدالهی نژاد دبیر علمی جشنواره گفت: در مجموع پنج هزار اثر از 105 دانشگاه، پژوهشگاه و پارک علم و فناوری سراسر کشور به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد.
وی خاطر نشان کرد؛ پس از داوری آثار از سوی هیأت داوران، روابط عمومی های برتر در حوزه های اعلام شده موفق به کسب لوح تقدبر با امضای وزیر علوم شدند.

لازم به ذکر است؛ بر اساس دستور العمل‌های موجود و رعایت عدالت دانشگاه‌های سراسر کشور در این جشنواره به چهارگروه الف، ب، ج و د تفکیک شدند و در هر گروه در سه محور عمومی رتبه‌های اول تا سوم مشخص شدند.

احمد بنی احمدی رییس روابط عمومی دانشگاه نیز ضمن تشکر از تلاش همکاران اداره روابط عمومی دانشگاه و تبریک این موفقیت به آنان، گفت: روابط عمومی در سال‌های اخیر برنامه‌های متعددی در حوزه اطلاع رسانی، ارتباط با رسانه‌ها و همچنین رویکرد روابط عمومی دیجیتال و الکترونیک را به عنوان نسل جدید روابط عمومی اجرایی کرده است.

شایان ذکر است؛ اختتامیه جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و فناوری وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری به صورت مجازی روز 2شنبه 23 تیرماه برگزار شد.
1399/04/24