یادبود 2دانش آموخته دانشگاه برگزار می شود
مراسم یادبود 2 تن از دانش آموختگان حادثه سقوط هواپیمای اکراینی، در دانشگاه برگزار می شود.
به گزارش روابط عمومی، مراسم یادبود مرحومه زهرا نقیبی و پدرام جدیدی از جان‌باختگان حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی روز سه شنبه 24 دیماه پس از نماز ظهر و عصر در مسجد دانشکده مهندسی عمران برگزار می گردد.
پدرام جدیدی فارغ التحصیل 1395 در مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی عمران _سازه های دریایی و دانشجوی مقطع دکتری در دانشگاه وینزرکانادا بود.
خانم زهرا نقیبی نیز فارغ التحصیل سال 1390 مقطع کارشناسی ارشد در رشته مهندسی عمران- سازه های هیدرولیکی که وی نیز دانشجوی مقطع دکتری در دانشگاه وینزرکانادا بود.
گفتنی است، بوئینگ 737 اوکراینی حدود ساعت 6:12 صبح روز چهارشنبه هجدهم دیماه از فرودگاه امام خمینی(ره) به مقصد کیف پرواز کرد، اما دقایقی پس از پرواز بین پرند و شهریار دچار حادثه شد.
در این حادثه ناگوار متاسفانه 176 نفر از جمله 2 دانش آموخته دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی جان باختند.
1398/10/23