كارگاه آموزشي تخصصي اجزاي محدود غيرخطي توسط پروفسور ردي
دفتر همكاريهاي علمي بين المللي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار مي­كند كارگاه آموزشي تخصصي اجزاي محدود غيرخطي Nonlinear Finite Elements) )
كارگاه آموزشي تخصصي اجزاي محدود غيرخطي توسط پروفسور ردي

دفتر همكاريهاي علمي بين المللي
دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار مي­كند

كارگاه آموزشي تخصصي اجزاي محدود غيرخطي Nonlinear Finite Elements) )

توسط: پروفسور ردي   Professor J. N. REDDY

از كليه دانشجويان مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري و اعضاي محترم هيات علمي دانشگاه ها كه در رشته هاي عمران، مكانيك و هوا-فضا مشغول تحصيل يا تدريس هستند و نيز مهندسين باتجربه شاغل در زمينه هايي كه غير خطي بودن محاسبات و سيستم ها بشدت در آنها حاكم مي باشد مانند : خودرو سازي، نفت (حفاري در آبهاي عميق) و بيومكانيك (مدل رگ مصنوعي انسان) و ... جهت شركت در اين دوره تخصصي دعوت به عمل مي آيد.

هزينه ثبت نام حدود ۹۵۰.۰۰۰ تومان برآورد مي شود كه در اين مرحله (پيش ثبت نام) نيازي به پرداخت آن نيست و كافي است متقاضيان فرم ثبت نام را تكميل نمايند. با توجه به محدود بودن ظرفيت پذيرش، اولويت با عزيزاني است كه در اين مرحله نام نويسي مي نمايند.

فرم ثبت نام

مكان: دانشكده مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي (ميدان ونك خيابان ملاصدرا خيابان پرديس)

زمان: آذرماه ۱۳۹۳ (زمان دقيق متعاقبا اعلام خواهد شد)

مدت دوره: ۳ روز پياپي