دانشكده مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه‌نصير در بين بهترين دانشكده هاي مهندسي مكانيك دنيا
رئيس دانشگاه خواجه‌نصيرالدين طوسي از كسب رتبه ۲۹۸ دانشكده مكانيك اين دانشگاه در رتبه‌بندي دانشكده‌هاي مكانيك دنيا خبر داد.

به گزارش روابط عمومي، مجيد قاسمي رئيس دانشگاه صنعتي خواجه‌نصيرالدين طوسي در گفت‌وگو با  فارس گفت: در رتبه‌بندي صورت گرفته در يك مؤسسه دانشگاهي در تايوان، دانشكده مكانيك دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي به رتبه ۲۹۸ دنيا دست پيدا كرد.

وي افزود: اين رتبه‌بندي در National Taiwan University كه يكي از مؤسسات و دانشگاه‌هاي معتبر دنياست صورت گرفته است و اين رتبه مقام بالايي براي دانشكده مكانيك ما به حساب مي‌آيد.

قاسمي با اشاره به تاثير مسائل سياسي در اين رتبه‌بندي گفت: كسب اين رتبه علي‌رغم اينكه با تبريك رئيس اين‌ مؤسسه به بنده همراه شد اما چندان باعث خوشحالي ما نيست چرا كه ما معتقديم اين رتبه‌بندي‌ها واقعي نيست و مسائل سياسي در تعيين آنها دخيل است.

رئيس دانشگاه خواجه‌نصير‌الدين طوسي در پايان با اشاره به تعيين رتبه‌بندي‌ها بر پايه پيشرفت علمي بر اساس توليد علم و سرانه‌هاي دانشگاهي اذعان داشت: ما معتقديم دانشگاه خواجه نصير و ساير دانشگاه‌هاي ايراني بدون در نظر گرفتن مسائل سياسي رتبه‌هاي بالاتري نسبت به رتبه‌هاي اعلام شده، كسب مي‌كردند.

1392/07/28
دانشكده مهندسي مكانيك