قابل توجه دانشجويان نخبه
كليه دانشجوياني كه ثبت اختراع و اكتشاف و يا پايان نامه برگزيده داشته اند و يا در مسابقات و جشنواره هاي ملي و بين المللي رتبه كسب نموده اند يا طرح هاي پژوهشي و آموزشي در سطح بين المللي دارند و يا توسط ناشران بين المللي كتاب منتشر كرده اند حداكثر تا تاريخ 23/07/91 به كتابخانه دانشكده مكانيك مراجعه نمايند.

اطلاعيه

دانشجويان (مقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري) واجد شرايط ذيل با در دست داشتن مدارك حداكثر تا تاريخ يكشنبه 23/7/91 به كتابخانه دانشكده (سركار خانم حسيني زاده) مراجعه نمايند.

•                    دانشجوياني كه ثبت اختراع و اكتشاف داشته­اند.
  •                   دانشجوياني كه در مسابقات و جشنواره­هاي ملي و بين­المللي رتبه كسب نموده­اند. همانند المپيادها، جشنواره خوارزمي، فرهنگستان علوم جهان اسلام(TWAS)، آيسيسكو، جايزه IAS و ...
  •                   دانشجوياني كه پايان­نامه آنها به عنوان پايان­نامه برتر برگزيده شده است.
  •                   دانشجوياني كه توسط ناشران بين­المللي كتاب منتشر كرده­اند.
  •                   دانشجوياني كه طرح­هاي پژوهشي و آموزشي رسمي در سطح بين­المللي دارند.

1391/07/18
دانشكده مهندسي مكانيك