دور سوم مسابقه ­ي ملي ارائه پژوهش در سه دقيقه
اين مسابقه در تاريخ دوشنبه 22 آذرماه 1395 در دانشكده ­ي مهندسي مكانيك برگزار خواهد شد و هر شركت­ كننده تنها سه دقيقه فرصت دارد تا در مقابل داوران و تماشاگران پژوهش خود را به وسيله­ ي يك اسلايد پاورپوينت ارائه دهد.

انجمن علمي دانشكده­ي مهندسي مكانيك برگزار مي­كند.

دور سوم مسابقه ­ي ملي ارائه پژوهش در سه دقيقه

دوره سوم مسابقه­ ي ارائه پژوهش در سه دقيقه در تاريخ دوشنبه 22 آذرماه 1395 در دانشكده ­ي مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار خواهد شد. در اين مسابقه هر شركت­ كننده تنها سه دقيقه فرصت دارد تا در مقابل داوران و تماشاگران پژوهش خود را به وسيله­ ي يك اسلايد پاورپوينت ارائه دهد. آخرين مهلت ارسال آثار 13 آذر ماه مي­ باشد. از ميان تمامي شركت­ كنندگان حداكثر بيست شركت­ كننده با رأي داوران به مرحله­ ي پاياني راه مي­ يابند و از ميان بيست شركت­ كننده­ ي مرحله­ ي پاياني به سه شركت­ كننده­ ي برتر به ترتيب ششصد هزار تومان، چهارصد هزار تومان و دويست هزار تومان به همراه گواهي كسب رتبه اهداء خواهد شد، همچنين به تمامي شركت­ كنندها­ي مرحله ­ي پاياني گواهي برگزيده و به تمامي شركت­ كنندگان به شرط اعلام حضور در روز مسابقه گواهي شركت در مسابقه اهدا خواهدشد.

تمامي دانشجويان دوره ­هاي كارشناسي، كارشناسي ارشد و دكتري و دانش­ آموختگان در رشته­ ي مهندسي مكانيك مي­ توانند در اين مسابقه شركت نمايند. در صورت تمايل به شركت در اين مسابقه پس از مطالعه­ ي دقيق آيين ­نامه و راهنماي ثبت نام و تكميل فرم ثبت نام آثار و پژوهش­ هاي خود را براي ما ارسال كنيد.

در صورت نياز به كسب اطلاعات بيشتر يا بروز هرگونه مشكل در ثبت نام مي توانيد همه روزه از ساعت 9 الي 16 با شماره هاي زير در تماس باشيد.

شماره تماس : 02184063261 انجمن علمي دانشكده مهندسي مكانيك -09199752250 خانم طاهري

پست الكترونيك: 3min.kntu@gmail.com

دريافت آئين نامه                              لينك ثبت نام                              دريافت نامه تائيد استاد راهنما

انجمن علمي دانشكده مهندسي مكانيك