دانشكده مهندسي مكانيك جزو بهترين دانشكده هاي مكانيك در دنيا
رتبه بندي عملكردي مقالات علمي به چاپ رسيده از سوي دانشگاه هاي جهان " همه ساله با بررسي مقالات علمي و مستندات منتشر شده، اقدام به رتبه بندي موضوعي دانشگاه هاي جهان مي نمايد...

دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصير جزو بهترين دانشكده هاي مكانيك در دنيا

در جديدترين رتبه بندي دانشكده هاي جهان كه توسط دانشگاه ملي تايوان صورت گرفته است، در موضوع تخصصي مهندسي مكانيك، دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصير موفق به كسب رتبه 146 در بين دانشگاه هاي برتر دنيا شد.

به گزارش روابط عمومي، سامانه رتبه بندي NTU يا " رتبه بندي عملكردي مقالات علمي به چاپ رسيده از سوي دانشگاه هاي جهان " همه ساله با بررسي مقالات علمي و مستندات منتشر شده، اقدام به رتبه بندي موضوعي دانشگاه هاي جهان مي نمايد. در اين راستا طبق اعلان اين مجموعه، رتبه موضوعي مهندسي مكانيك در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي در سال 2015 برابر با 188 و در سال 2016 برابر با 146 در مقياس جهاني اعلام شده است.

لينك پايگاه رتبه بندي NTU
1395/07/27