گردهمايي بزرگ دانش آموختگان مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصير از بدو تاسيس تاكنون
گردهمايي بزرگ دانش آموختگان همه گرايش ها، همه مقاطع تحصيلي و همه دوره هاي مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از بدو تاسيس تاكنون

گردهمايي بزرگ دانش آموختگان همه گرايش­ها، همه مقاطع تحصيلي و همه دوره­ هاي مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از بدو تاسيس تاكنون، روز دوشنبه 8/10/93 ساعت 17:30 تا 20 برگزار خواهد شد. تا پيش از اين گردهمايي انجمن دانش آموختگان دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با وجود پراكندگي دانشكده ­هاي مختلف به صورت متمركز با در برگرفتن دانش آموختگان همه رشته ­هاي دانشگاه برگزار مي­گرديده­ است. روز هشتم دي ماه نود و سه دانش آموخته­ هاي قديمي (خروجي­هاي خاك سفيد) و جديد (محصولات ميدان ونك) در يك محفل صميمي گردهم مي­ آييم تا هم دوستي­هاي قديم را قدر بدانيم و تقويت كنيم و هم پايه­ گزار رفاقت­هاي نو شويم. خواهشمند است با حضور خود و اطلاع­ رساني به ديگر ياران، به برگزاري هرچه زيباتر اين نشست، ياري دهيد.

1393/09/12
دانشكده مهندسي مكانيك