اعضاي ستاد بهينه سازي مصرف انرژي و محيط زيست معاون علمي و فناوري رياست جمهوري
معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حكمي دكتر مجيد عميد پور را به عنوان عضو ستاد بهينه سازي مصرف انرژي و محيط زيست را منصوب كرد.

اعضاي ستاد بهينه سازي مصرف انرژي و محيط زيست معاون علمي و فناوري رياست جمهوري منصوب شدند خبرگزاري تسنيم: معاون علمي و فناوري رياست جمهوري در احكامي جداگانه اعضاي ستاد بهينه سازي مصرف انرژي و محيط زيست را منصوب كرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاري تسنيم، سورنا ستاري معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حكمي حميد نادران طحان، سيد علي حسيني، محمدرضا آراستي، مجيد عميدپور و يوسف رشيدي را به مدت سه سال به عنوان اعضاي ستاد بهينه سازي مصرف انرژي و محيط زيست منصوب كرد.
در اين حكم، خطاب به اعضاي ستاد آمده است:
«انتظار مي‌رود با توكل برخداوند متعال و در چارچوب وظايف ستاد، با همكاري معاونت علمي و فناوري و ساير اعضاي ستاد، ضمن اتخاذ رويكرد ملي و فرادستگاهي و توجه به مزايا و مقتضيات بومي و بهره مندي از دستاورد هاي مفيد بين المللي نسبت به اجراي اسناد بالادستي، اولويت ها، راهكارها، هماهنگي برنامه‌ها و طرح‌هاي توسعه و ارتقاي فناوري و نظارت برامور مربوطه در سطح ملي اقدام فرماييد.
ستاري در پايان اين حكم، از خداوند متعال براي اعضاي ستاد و همه خدمتگزاران ميهن اسلاميمان، سلامتي و موفقيت آرزو نموده است

1392/10/18
دانشكده مهندسي مكانيك