نخستين دوره مسابقات طراحي و ساخت صداگير در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي
شايان ذكر است، اين مسابقه علمي روز سه شنبه ۳ ديماه از ساعت ۱۴ در دانشكده مهندسي مكانيك برگزار شد و گفتني است كنفرانس بين المللي آكوستيك و ارتعاشات ۴ و ۵ دي‌ماه ...

به گزارش روابط عمومي، همزمان با سومين كنفرانس بين‌المللي آكوستيك و ارتعاشات، براي اولين بار در كشورنخستين دوره مسابقات طراحي و ساخت صداگير در دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار گرديد.

فرهنگ هنرور دبير برگزاري سومين كنفرانس بين المللي آكوستيك و ارتعاشات گفت: اين مسابقه به صورت تيمي در گروه‌هاي ۲ و ۳ نفره برگزارشده  و شركت كنندگان بايد دانشجوي يكي از مقاطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و يا دكتري باشند.

هنرور گفت: ازسراسر كشور تيم هايي جهت شركت در مسابقه ثبت نام كرده اند.

وي خاطر نشان كرد: به تيم‌هاي اول تا سوم به تشخيص كميته علمي مسابقه لوح تقدير و جوايز نفيسي اهدا مي‌شود.

شايان ذكر است، اين مسابقه علمي روز سه شنبه ۳ ديماه از ساعت ۱۴ در دانشكده مهندسي مكانيك برگزار گرديد.

گفتني است كنفرانس بين المللي آكوستيك و ارتعاشات ۴ و ۵ دي‌ماه در دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي برگزار شد.

1392/10/09
دانشكده مهندسي مكانيك