۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
آغاز به كار دومين جشنواره نوآوري و كسب و كار دانشگاه خواجه نصير
مدير مركز رشد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: همزمان با هفته پژوهش، دومين جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير در اين دانشگاه كار خود را با پذيرش ايده‌ها و طرح‌هاي كسب و كار نوآورانه آغاز كرد.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از صداوسيما، حامد ابراهيمي افزود: اين جشنواره رويدادي سه ماهه است كه برنامه هايي چون اكران فيلم‌هاي مرتبط با كارآفريني، برگزاري دوره‌هاي تخصصي آموزش استارتاپ ها و دورهمي با كارآفرينان در آن به اجرا در مي‌آيند.

وي مهمترين قسمت جشنواره را بخش مسابقه آن اعلام كرد و گفت: اين بخش به اينوكاپ معروف است.

ابراهيمي افزود: «اينوكاپ 2018» در دو محور «ايده‌هاي نوآورانه» و «طرح‌هاي كسب و كار» برگزار مي‌شود، در اين بخش آثار دريافتي در فرآيند داوري با شاخص‌هاي فني، مديريتي و بازار ارزيابي مي‌شوند.

وي با تأكيد بر اينكه در نهايت 3 تيم در قسمت ايده نوآورانه و 3 تيم در قسمت طرح كسب و كار به عنوان برترين‌ها انتخاب و قدرداني خواهند شد گفت: اينوكاپ سراسري است و افراد خلاق از همه دانشگاه ها، مراكز رشد، پارك‌هاي علم و فناوري مي‌توانند در آن شركت كنند.

وي روح حاكم بر ارزيابي طرح‌ها را قابليت خلق ارزش افزوده بالا و اشتغال زايي اعلام كرد و افزود: جشنواره نوآوري و كسب و كار خواجه نصير از 20 آذر تا 15 اسفند 96 برگزار خواهد شد، البته براي برگزاري اين جشنواره يكي از هولدينگ‌هاي بزرگ صنعتي با دانشگاه مشاركت كرده است و معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري و چند استارتاپ مطرح كشور جزو حاميان آن هستند

1396/09/25