۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
بازديد اساتيد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي از ساختمان هاي زلزله زده
عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي گفت: عصر امروز جمعي از اساتيد عمران اين دانشگاه براي بازديد و بررسي ساختمان ها به مناطق زلزله زده غرب كشور اعزام مي شوند.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، بهروز عسگريان گفت: جمعي از اساتيد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي براي بررسي وضعيت ساختمان ها و سازه هاي مربوط به مناطق زلزله شده به اين مناطق اعزام مي شوند.

وي افزود: قرار است اعضاي هيات علمي گروه عمران دانشگاه هاي كردستان و رازي كرمانشاه نيز در اين بررسي اساتيد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي را همراهي كنند.

عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي خاطرنشان كرد: باتوجه به زلزله اي كه در اين منطقه رخ داده است بنابراين اين مناطق مي تواند بزرگترين آزمايشگاه براي اساتيد به شمار رود.

عسگريان خاطرنشان كرد: در اين بازديد موضوعات لرزه شناسي، ساختمان و سازه هاي منطقه كه آسيب ديده اند مورد بررسي قرار مي گيرد.

وي عنوان كرد: همچنين در اين بازديد ساختمان هايي كه آسيب نديده اند نيز بررسي مي شود.

عضو هيات علمي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي اظهار داشت: نتايج اين بررسي ها براي استفاده از مقالات علمي و كلاس هاي درس مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

عسگريان گفت: همچنين در صورتي كه شرايط فراهم شود مي توان نتايج اين بررسي را توسط دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي منتشر كنيم.

1396/09/05