۱۴۰۳ دوشنبه ۱۷ ارديبهشت
فراخوان جذب از دانشگاه‌ها و مراكز پژوهشي براي عضويت در كميسيون‌هاي تخصصي شوراي عتف
دبير كل شورايعالي علوم، تحقيقات و فناوري به منظور ارتقاي كيفي و ترميم و انتخاب اعضاي جديد كميسيون‌هاي تخصصي خود، فراخواني را به مراكز علمي و دانشگاه‌ها ابلاغ كرد.
به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از فارس، وحيد احمدي دبير كل شورايعالي علوم، تحقيقات و فناوري (عتف)، در فراخواني اعلام كرد: شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري در سال 1383 با هدف ايجاد هماهنگي و يكپارچگي در سياست‌گذاري كلان اجرايي در حوزه علوم، تحقيقات و فناوري در كشور تشكيل شده و به موجب قانون، مصوبه‌هاي آن پس از ابلاغ رياست جمهور، براي تمام دستگاه‌هاي اجرايي كشور لازم‌الاجراست.

در اين فراخوان آمده است: اين شورا وظايف متعددي همچون سياستگذاري و برنامه‌ريزي كلان، حمايت و تامين منابع حوزه‌هاي علوم، تحقيقات و فناوري و پايش و ارزيابي را به عهده دارد و متشكل از 11 كميسيون تخصصي است كه هر يك اعضاي حقوقي و حقيقي دارد كه براي دوره‌اي چهارساله طي فرآيندهايي مشخص انتخاب شده و در حوزه‌هاي تخصصي مربوطه، به ارائه مشاوره‌هاي تخصصي مي‌پردازند.

احمدي در اين فراخوان اعلام كرد: در همين راستا دبيرخانه شوراي عالي علوم، تحقيقات و فناوري (عتف) به‌منظور ارتقاي كيفي و ترميم و انتخاب اعضاي جديد كميسيون‌هاي تخصصي خود، اقدام به فراخوان از مراكز علمي كرده است.

واجدان شرايط و علاقه‌مندان به عضويت در كميسيون‌هاي تخصصي، بايد با مراجعه به پايگاه اينترنتي دبيرخانه شوراي عالي عتف (به نشاني www.atf.gov.ir) فرم مربوطه را تكميل و درخواست عضويت خود را ثبت كنند.

1396/08/16