۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۳ ارديبهشت
5 دوره مشترك بين المللي دانشگاه صنعتي خواجه نصير الدين طوسي از مهرماه كليد مي خورد
معاون امور بين الملل دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: از سپتامبر 2017 مصادف با مهرماه 96، پنج دوره بين المللي اين دانشگاه اجرا مي شوند.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، فرهاد يزدان دوست گفت: طبق برنامه ريزي صورت گرفته يك دانشجو كارشناسي ارشد و يك دانشجو دكتري براي شركت در دوره مشترك با دانشگاه كايست كره جنوبي به اين كشور اعزام مي شوند.

وي افزود: دوره مشترك رشته فناوري فرهنگ با دانشگاه كايست كره جنوبي عملياتي شده است و دانشجويان پذيرفته شده براي اين دوره ترم اول تحصيلي خود را در اين دانشگاه مشغول به تحصيل مي شوند.

معاون امور بين الملل دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي اظهار داشت: از سپتامبر 2017 مصادف با مهرماه 5 دوره بين الملل اين دانشگاه اجرا مي شوند كه اين دوره ها در كشورهاي كره جنوبي، روسيه و هلند برگزار مي شود.

يزدان دوست خاطرنشان كرد: دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي با كشور روسيه در رشته هاي مهندسي فضايي و جلوبرندگي و با دانشگاه توئنته هلند در رشته هاي سنجش از دور و سامانه هاي اطلاعات جغرافيايي دوره مشترك برگزار مي كند.

وي عنوان كرد: نتايج نهايي براي شركت در اين دوره ها از طريق نتايج آزمون كارشناسي ارشد و از سوي سازمان سنجش اعلام خواهد شد.

1396/05/28