۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
مصاحبه مشترك دانشگاه ايراني و خارجي از دانشجويان
استاد دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: براي نخستين بار در كشور مصاحبه مشترك و همزمان دانشگاه ايراني و خارجي از دانشجويان برگزار مي‌شود.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از صداوسيما، حسن كريمي افزود: دانشجوياني كه در مرحله اول آزمون سراسري در دوره‌هاي مشترك مجاز شدند مصاحبه آن‌ها به صورت همزمان از سوي اساتيد ايراني و خارجي صورت مي‌گيرد.
وي افزود: بر اساس توافقي كه ميان وزارت علوم ايران، روسيه و هلند صورت گرفته است فرايند انتخاب و گزينش دانشجو بايد مورد تاييد دو كشور باشد.
استاد مهندسي هوافضا دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي گفت: در اين دانشگاه براي نخستين باردوره مشترك در پنج گرايش از رشته‌هاي هوافضا، مهندسي مواد و نقشه برداري با دانشگاه‌هاي كشورهاي روسيه و هلند برگزار شد.
وي افزود: دانشجوياني كه در دوره‌هاي مشترك هوافضا ميان دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي و دانشگاه روسيه مجاز شدند مصاحبه آن‌ها امروز توسط اساتيد ايراني برگزار مي‌شود و به صورت ويدئو كنفرانس اساتيد دانشگاه روسيه هم دانشجو را ارزيابي مي‌كنند.
كريمي گفت: از سوي اساتيد دانشگاه روسيه سوالات به صورت كتبي براي دانشجويان ارسال مي‌شود و دانشجويان پس از پاسخ دادن به سوالات مورد ارزيابي مجدد اساتيد دانشگاه روسيه قرار مي‌گيرند.
وي افزود: نتايج ارزيابي و مصاحبه همزمان با اعلام نتايج مرحله دوم آزمون سراسري دانشجويان از طريق سازمان سنجش عرضه مي‌شود.
1396/04/24