۱۴۰۳ دوشنبه ۱۰ ارديبهشت
همكاري دانشگاه خواجه نصير با دانشگاه فيزيك و تكنولوژي روسيه
معاون امور بين الملل دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي گفت: درحال برنامه ريزي براي همكاري با دانشگاه فيزيك و تكنولوژي روسيه هستيم.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، فرهاد يزدان دوست گفت: در آخرين سفري كه مسئولان دانشگاه به كشور روسيه داشتند با دانشگاه هاي مختلفي در اين كشور در زمينه همكاري هاي مشترك صحبت شد كه آغاز همكاري با دانشگاه فيزيك و تكنولوژي روسيه «ام اي پي تي» كليد خورد.

وي افزود: اين دانشگاه يكي از معتبرترين دانشگاه هاي دنيا در حوزه نوآوري است و جز 100 دانشگاه برتر دنيا به شمار مي رود.

معاون امور بين الملل دانشگاه صنعتي خواجه نصيرالدين طوسي تاكيد كرد: درحال مذاكره با اين دانشگاه براي آغاز فعاليت هاي مشترك هستيم و پيش بيني مي شود در ابتدا فعاليت هاي پژوهشي و تحقيقاتي مشترك با اين دانشگاه انجام دهيم.

1396/04/24