۱۴۰۳ جمعه ۱۴ ارديبهشت
راه اندازي خوابگاه متاهلي جديد دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي از مهرماه
مدير امور دانشجويي دانشگاه خواجه نصير گفت: خوابگاه جديد متاهلي اين دانشگاه در بومهن در حال تجهيز است و از مهرماه 96 زوج هاي دانشجو در اين خوابگاه اسكان داده مي شوند.
مدير امور دانشجويي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي گفت: خوابگاه جديد متاهلي اين دانشگاه در بومهن در حال تجهيز است و از مهرماه 96 زوج هاي دانشجو در اين خوابگاه اسكان داده مي شوند.

به گزارش روابط عمومي؛ به نقل از مهر، حجت الله لطيفي گفت: درحال تجهيز ساختمان 12 واحدي دانشگاه در بومهن هستيم كه اين ساختمان از مهرماه امسال به عنوان خوابگاه متاهلي فعاليت خواهد كرد.

وي افزود: دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي يكي از محروم ترين دانشگاه ها در زمينه خوابگاه متاهلي است.

مدير امور دانشجويي دانشگاه خواجه نصيرالدين طوسي تاكيد كرد: درحال حاضر اين دانشگاه تنها 12 واحد خوابگاه متاهلي در شهر تهران دارد كه با راه اندازي خوابگاه بومهن ظرفيت خوابگاه هاي متاهلي دانشگاه به 24 واحد مي رسد.

1396/04/03